De beginjaren

Afgelopen 23 jaar heb ik voor McDonald’s gewerkt. Mijn laatste functie was Supervisor-/ Operationsmanager over 7 restaurants met ruim 600 personeel in het hart van Amsterdam.

Tijdens mijn studietijd ben ik als parttimer begonnen op het Ankersmidplein. Later heb ik er mijn beroep van gemaakt en heb met volle plezier en motivatie de jaren versleten. Zo heb ik niet alleen heel veel kunnen betekenen voor het bedrijf, maar vooral ook voor ‘de Mens’. Zo heb ik bij mijn laatste werkgever de mens op de hoofdplaats gezet en hebben wij door een toegevoegde filosofie enorme successen behaald.

Maar waarom dan niet gebleven en verder gegaan? zou je denken…
Mijn missie zat erop en ik wilde voor mijn 40ste een andere uitdaging aangaan.

Eigen onderneming

In eerste instantie wilde ik weer in loondienst gaan, maar nadat ik werd benaderd, zag ik de kans om eigen ondernemer te worden. Uit deze benadering haalde ik het volgende in eerste instantie eruit: ‘Een knusse winkel runnen dat gespecialiseerd is in delicatessen en zich moet onderscheiden door iemand erin te zetten die kwaliteit en vooral een stralende service kan bieden’. Dit voelde zo mijn eigen en heb ik dit met mijn vrouw Gülcan besproken. Haar motivatie is de motivatie van mij. Wij weten allebei welke kwaliteiten wij hebben en vullen elkaar aan waar nodig. Gülcan werkt als Peuterleidster een aantal uren in de week en voor de winkel zal zij zich vooral gaan richten in het ambachtelijke ‘Self Made producten’. Dit te samen zal naast alle kwaliteit producten moeten bewijzen dat wij met een Hospitality & MensenMens houding, iedere klant de mooie beleving zullen bieden.

Wij zijn echt elke dag bezig om verbetering te brengen in het geheel en staan daarom ook open voor jullie suggesties.

Onze vast producten zijn; de beroemde Goemansijs, Frozen Yoghurt dessert, Wafels, Franse Macarons, Smooties, Shakes, zelfgemaakte en overige lekkernijen.
In de winter willen wij in plaats van Goemans ijs, overgaan op warme producten. Zoals; Soep, warme dranken en maaltijden.
Wij hopen met jullie dank, ‘t Zaanse Huisje het gene te geven waar het recht op heeft, en dat is namelijk – Jullie tweede huisje.

Gülcan & Murat Pinar